Schepje Houten Steel - Punt
Schepje Houten Steel - Punt

Schepje Houten Steel - Punt

452 op voorraad
7895281
€ 1,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Is jouw kleine klaar om een handje te helpen in de tuin? Deze schep is ideaal voor jonge tuiniers-in-de-dop die enthousiast zijn om hun ouders te ondersteunen. Dankzij de stevige constructie en kindvriendelijke vormgeving is deze schep een uitstekende optie voor buitenplezier.

De gele schep beschikt over een houten handvat dat perfect in de kleine handjes past. Het handvat en de onderkant zijn vervaardigd van geel kunststof, wat niet alleen voor een opvallend uiterlijk zorgt, maar ook voor extra grip en comfort tijdens het graven en scheppen.

Of het nu gaat om het planten van bloemen, het verplaatsen van aarde of gewoon het verkennen van de natuur, deze schep is een uitstekende metgezel voor tuinavonturen. Het stimuleert kinderen om buiten te spelen, actief bezig te zijn en te leren over de natuur om hen heen.

Daarnaast is deze schep ook perfect voor uitstapjes naar het strand. Laat jouw kleintje meehelpen met het bouwen van zandkastelen en graven in het zand voor urenlang strandplezier.

Dus als je op zoek bent naar een schep die ideaal is voor jonge tuinhulpjes en buitenavonturen, hoef je niet verder te zoeken. Deze schep met een houten handvat en een geel kunststof uiteinde is de perfecte keuze om jouw kleintje te laten genieten van de pracht van de natuur en samen met de familie buiten te spelen.

Afmeting: 46 x 10 x 5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
44 x 10 x 5 cm
Materiaal
Hout en Kunststof
Kleur
Geel
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
3800966024006
452 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst