Kinder Tuinhandschoenen Wit
Kinder Tuinhandschoenen Wit

Kinder Tuinhandschoenen Wit

Niet op voorraad
Base Toys
BK2488D
€ 2,95

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij een echte tuinliefhebber? Dan zijn deze tuinhandschoenen met lieveheersbeestjes-opdruk perfect voor jou! Met deze handschoenen kun je zorgeloos in de tuin werken zonder dat je vieze handen krijgt. De handschoenen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat je handen beschermt tegen vuil en scherpe voorwerpen in de tuin.

De lieveheersbeestjes-opdruk geeft de handschoenen een vrolijke uitstraling en maakt het dragen van tuinhandschoenen nog leuker. De handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat je altijd een paar kunt vinden dat bij je past. Of je nu bezig bent met het snoeien van struiken, onkruid wieden of planten water geven, deze handschoenen bieden de perfecte bescherming voor je handen.

De tuinhandschoenen zijn niet alleen functioneel, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit. De handschoenen zijn gemaakt van materialen die bestand zijn tegen scheuren en slijtage, zodat je er lang plezier van kunt hebben. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze een must-have zijn voor iedereen die graag in de tuin werkt.

Bestel vandaag nog je tuinhandschoenen met lieveheersbeestjes-opdruk en ervaar het gemak en de bescherming die ze bieden tijdens het werken in de tuin. Deze handschoenen zijn niet alleen praktisch, maar ook een leuke toevoeging aan je tuinoutfit. Ze zijn perfect voor zowel ervaren tuiniers als beginners die willen beginnen met tuinieren. Met deze handschoenen ben jij klaar om je groene vingers aan het werk te zetten!

Afmetingen: one size, lengte 18cm

Productdetails

Afmetingen
lengte 18cm
Materiaal
Polyester
Kleur
Wit
EAN code:
8719987295577

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst