• -10%
Groei-Ei Eenhoorn
Groei-Ei Eenhoorn
Groei-Ei Eenhoorn

Groei-Ei Eenhoorn

45 op voorraad
LG-Imports
LG9243
€ 1,76 € 1,95 -10%

  • Bekijk meer van Eenhoorn
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je nieuwsgierig naar een magische ervaring? Ontdek dan de wonderlijke wereld van groei eieren met eenhoornthema! Met deze unieke groei eieren kun je een betoverende transformatie meemaken. Laat je verbazen terwijl je een eenhoorn uit een ei ziet komen en langzaam ziet groeien.

Het proces is eenvoudig en boeiend. Plaats het groei ei in een groot glas water en wacht geduldig. Na ongeveer 48 uur zal het ei vanzelf openbreken en komt er een schattige eenhoorn tevoorschijn. Maar het avontuur stopt daar niet! Om de eenhoorn nog groter te laten worden, laat je het nog een paar uur in het water liggen. De eenhoorn zal geleidelijk in omvang toenemen, waardoor je een prachtig speelkameraadje krijgt.

Deze groei eieren zijn niet alleen een bron van vermaak, maar ook een leuke manier om het geduld en de verwondering van kinderen te stimuleren. Het proces van het zien uitkomen en groeien van een eenhoorn is fascinerend en zal hun verbeelding prikkelen. Het is een geweldige activiteit om samen met vrienden of familie te beleven.

Wanneer je vindt dat de eenhoorn groot genoeg is om mee te spelen, haal je hem voorzichtig uit het water. De eenhoorn is gemaakt van duurzaam materiaal en zal lang meegaan, zodat je er keer op keer van kunt genieten.

Dit groei ei met eenhoornthema is niet alleen een geweldig cadeau voor kinderen, maar ook een leuke toevoeging aan themafeestjes, traktaties of decoraties. Het zal zeker een glimlach op het gezicht van elke eenhoornliefhebber toveren.

Maak je klaar voor een betoverende ervaring met deze groei eieren. Bestel vandaag nog en laat je verrassen door de magische wereld van eenhoorns die uit eieren komen en groeien.

Afmeting artikel: 7 x 6 x 6 cm
Afmeting verpakking: 10 x 8 x 5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
7 x 6 x 6 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Roze
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Eenhoorn
EAN code:
5413247092434
45 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst