Stoepkrijt Gekleurd 11,5 Cm Gekleurd...
Stoepkrijt Gekleurd 11,5 Cm Gekleurd 15 Stuks

Stoepkrijt Gekleurd 11,5 Cm Gekleurd 15 Stuks

90 op voorraad
Base Toys
BK2424
€ 2,95

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Laat je creativiteit de vrije loop met deze fantastische stoepkrijtjes! Of je nu een ervaren kunstenaar bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en creatieve activiteit om samen met je kinderen te doen, deze krijtjes zijn ideaal om mooie creaties te maken op de stoep.

In deze verpakking zitten maar liefst 15 stoepkrijtjes in verschillende kleuren. Van felrood en diepblauw tot heldergeel en zachtroze, er is een kleur voor elke stemming en elke creatie. En het beste van alles is dat deze krijtjes niet alleen mooi zijn, maar ook gemakkelijk te gebruiken zijn. Dankzij hun ergonomische ontwerp liggen ze goed in de hand en kun je zonder moeite de mooiste tekeningen maken.

Deze krijtjes zijn ook zeer geschikt voor buitenactiviteiten. Of je nu naar het park gaat, op het strand bent of gewoon in de achtertuin speelt, met deze krijtjes maak je de mooiste creaties op de stoep. En als het tijd is om weer naar binnen te gaan, kun je de krijtjes eenvoudig schoonmaken met water.

Dus waar wacht je nog op? Bestel deze stoepkrijtjes vandaag nog en laat je creativiteit de vrije loop! Met 15 kleuren om uit te kiezen, kun je eindeloos veel mooie creaties maken op de stoep. Of het nu gaat om het maken van een welkomstboodschap voor de buren of het versieren van de oprit voor een verjaardagsfeestje, met deze krijtjes wordt elk project een succes.

Afmetingen: lengte krijtjes 11,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte krijtjes 11,5 cm
Materiaal
Krijt
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719202112405
90 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst