Stoepkrijt 6st.
Stoepkrijt 6st.
Stoepkrijt 6st.

Stoepkrijt 6st.

500 op voorraad
Lobbes
2430346
€ 0,89

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Duik in de wereld van creativiteit en kleur met dit stoepkrijtdoosje, perfect voor het buitenavontuur van kinderen! Met 6 stuks stoepkrijt in levendige kleuren, waaronder roze, geel, rood, groen, oranje en blauw, kunnen kleintjes de stoep transformeren in een kleurrijk canvas. Het stoepkrijten is niet alleen een leuke buitenactiviteit, maar biedt ook tal van voordelen voor de ontwikkeling van kinderen.

De heldere kleuren moedigen de verbeelding aan en inspireren kinderen om hun eigen kunstwerken te creëren. Stoepkrijten is een geweldige manier om de creativiteit te stimuleren en de fijne motoriek te ontwikkelen. Kinderen kunnen hun artistieke talenten ontdekken terwijl ze genieten van de frisse buitenlucht.

Het gebruik van stoepkrijt is eenvoudig en veilig, waardoor het geschikt is voor kinderen vanaf 24 maanden oud. De dikke krijtstukken zijn gemakkelijk vast te houden en te hanteren, waardoor ze perfect zijn voor kleine handjes. Laat de kleintjes hun artistieke kant ontdekken en moedig ze aan om hun eigen meesterwerken te maken op de stoep of oprit.

Stoepkrijten is niet alleen leuk, maar het biedt ook een educatieve dimensie aan buitenspelen. Kinderen kunnen vormen, kleuren en patronen verkennen terwijl ze genieten van de vrije speeltijd in de buitenlucht. Haal dit stoepkrijtdoosje tevoorschijn en laat de kleuren op de stoep tot leven komen!

Afmeting: 14 x 14 x 6 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 2 jaar
Afmetingen
14 x 14 x 6 cm
Materiaal
Krijt
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8714627610352
500 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst