• -10%
Stickers Ruimtevaart Glinsterend
Stickers Ruimtevaart Glinsterend
Stickers Ruimtevaart Glinsterend
Stickers Ruimtevaart Glinsterend

Stickers Ruimtevaart Glinsterend

338 op voorraad
LG-Imports
LG9742
€ 0,21 € 0,23 -10%

  • Bekijk meer van Ruimtevaart
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Bent u op zoek naar een manier om een vleugje ruimtevaart toe te voegen aan uw persoonlijke bezittingen? Dan is dit klein stickervel met glinsterende stickers ruimtevaart iets voor u! Dit stickervel bevat verschillende uitvoeringen die door elkaar worden geleverd. Op een vel treft u onder andere een  raket, een ruimtevaarder en planeten aan.

De afbeeldingen zijn geïnspireerd op de ruimtevaart en zorgen voor een fascinerend en kosmisch thema. Of u nu een ruimteliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar iets nieuws om uw laptop, telefoon, agenda of schriften te versieren, deze stickers zullen zeker indruk maken.

De stickers zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl en hebben een glinsterende afwerking, waardoor ze extra opvallen. Ze zijn ook duurzaam en gemakkelijk aan te brengen. Bovendien kunnen ze gemakkelijk worden verwijderd zonder resten achter te laten, zodat u uw decoratie eenvoudig kunt aanpassen of vernieuwen.

Dit klein stickervel met glinsterende stickers ruimtevaart is ook een leuk cadeau-idee voor vrienden en familie die geïnteresseerd zijn in de ruimtevaart of die graag hun bezittingen personaliseren. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje kosmische flair toe aan uw dagelijkse leven!

Kinderen zijn dol op stickers! Jouw kinderen zullen zich nooit meer vervelen met de kinderstickers van Speelgoedfamilie. De stickers kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor: Beloningen, schoolwerk, bullet tijdschriften, feestartikelen, crafts herinneringen, vakantiegeschenken en scrapbooking. Een geweldige cadeau voor kinderen en sticker-verzamelaars van alle leeftijden!

Prijs per stuk. Afmeting: 11 x 7 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
11 x 7 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Ruimtevaart
EAN code:
5413247097422
338 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst