• Alleen online
Peuterschommel Blauw
Peuterschommel Blauw

Peuterschommel Blauw

Niet op voorraad
Base Toys
BK1870C
€ 14,95

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze stevige blauwe  kunststof kinderschommel is de ideale aanvulling op elke speelruimte voor kinderen. Met een touwlengte van 100 cm is deze schommel geschikt voor de allerkleinsten, in de leeftijd van 12 tot 36 maanden, wat betekent dat zelfs de jongste avonturiers kunnen genieten van het plezier van schommelen.

Wat deze schommel echt bijzonder maakt, is het vrolijke toetertje op het stoeltje. Terwijl kinderen heen en weer schommelen, kunnen ze erop drukken, wat extra plezier toevoegt aan hun schommelavonturen. Het toetertje brengt een speels element in het schommelen en zal ongetwijfeld de glimlach op de gezichtjes van de kleintjes toveren.

De schommel wordt geleverd met een set touwen die aan het uiteinde voorzien zijn van twee stevige ringen, waardoor deze eenvoudig opgehangen kan worden aan een schommelset, tak of balk. Dankzij de solide kunststof constructie van het stoeltje is stabiliteit en duurzaamheid gegarandeerd, waardoor ouders zich geen zorgen hoeven te maken terwijl hun kleintjes genieten van het schommelen.

Of het nu in de achtertuin, op de speelplaats of in de kinderkamer is, deze kinderschommel biedt een geweldige manier voor jonge kinderen om hun motorische vaardigheden en evenwicht te ontwikkelen terwijl ze plezier beleven. Investeer in deze schommel en bezorg de kleintjes in je leven urenlang vermakelijk en gezond speelplezier.

Afmetingen: zitje 35 x 40 x 35cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 1 jaar
Afmetingen
zitje 35 x 40 x 35cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Blauw
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8718158898869

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst