Peuterschommel Geel
Peuterschommel Geel

Peuterschommel Geel

5 op voorraad
Base Toys
BK1870E
€ 14,95

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze stevige kunststof kinderschommel is de perfecte toevoeging aan elke speelruimte voor kinderen. Met een touwlengte van 100 cm is deze schommel geschikt voor kinderen tussen de 12 en 36 maanden, wat betekent dat zelfs de jongste avonturiers kunnen genieten van het plezier van schommelen.

Wat deze schommel echt speciaal maakt, is het leuke toetertje op het stoeltje. Kinderen kunnen erop drukken terwijl ze heen en weer schommelen, waardoor ze extra plezier beleven aan hun schommelavonturen. Het toetertje voegt een speels element toe aan het schommelen en zal zeker de lachende gezichten van de kleintjes tevoorschijn toveren.

De schommel wordt geleverd met een set touwen die aan het uiteinde zijn voorzien van twee stevige ringen, waardoor deze eenvoudig kan worden opgehangen aan een schommelset, tak of balk. De stevige kunststof constructie van het stoeltje zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid, zodat ouders zich geen zorgen hoeven te maken terwijl hun kleintjes genieten van het schommelen.

Of het nu in de achtertuin is, op de speelplaats of in de kinderkamer, deze kinderschommel is een geweldige manier om de motorische vaardigheden en het evenwicht van jonge kinderen te ontwikkelen terwijl ze plezier hebben. Investeer in deze schommel en geef de kleintjes in je leven urenlang vermakelijk en gezond speelplezier.

Afmetingen: zitje 35 x 40 x 35cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 1 jaar
Afmetingen
zitje 35 x 40 x 35cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Geel
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8718158898869
5 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst