• -25%
Kinderparaplu Dinosaurus 58cm
Kinderparaplu Dinosaurus 58cm

Kinderparaplu Dinosaurus 58cm

Niet op voorraad
Base Toys
BK2387C
€ 5,21 € 6,95 -25%


  • Bekijk meer van Dinosaurus
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Laat je kinderen dansen in de regen en blijf droog met deze kleurrijke paraplu met afbeeldingen van een stegosaurus. Deze kinderparaplu is niet alleen functioneel, maar ook nog eens super leuk om te zien! Met deze paraplu wordt het nooit meer saai om door de regen te lopen.

De paraplu is gemaakt van stevig kunststof, waardoor hij lang mee zal gaan. Bovendien kan de paraplu handmatig worden uitgeklapt, waardoor hij gemakkelijk door kinderen kan worden gebruikt. De afbeeldingen van de stegosaurus op de paraplu zijn vrolijk en kleurrijk, wat het een perfecte accessoire maakt voor kinderen.

Met deze kinderparaplu kunnen kinderen veilig en comfortabel door de regen lopen. Hij beschermt niet alleen tegen de regen, maar biedt ook bescherming tegen de zon op zonnige dagen. De stegosaurus paraplu is lichtgewicht en gemakkelijk te dragen, waardoor het een perfecte accessoire is voor kinderen die naar school gaan of buiten spelen.

Deze paraplu is niet alleen functioneel en handig, maar ook nog eens erg leuk om te zien. Hij is perfect voor kinderen die van dinosaurussen en kleurrijke accessoires houden. De stegosaurus paraplu is een geweldig cadeau voor elke gelegenheid en zal zeker gewaardeerd worden door elk kind.

Kortom, de stegosaurus paraplu is een geweldige accessoire voor kinderen die graag buiten spelen, zelfs als het regent. Het is gemaakt van stevig kunststof en handmatig uit te klappen, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is voor kinderen. Met de kleurrijke afbeeldingen van de stegosaurus op de paraplu wordt het lopen in de regen leuk en avontuurlijk. Bestel deze paraplu vandaag nog en laat je kinderen genieten van de regen!

Meer Dinosaurus producten vind je hier.

Afmeting: 52 x diameter 58cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
52 x diameter 58cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Blauw
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dinosaurus
EAN code:
8719202745641

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst