Kinderparaplu 73cm Hond
Kinderparaplu 73cm Hond

Kinderparaplu 73cm Hond

2 op voorraad
Base Toys
BK2192D
€ 6,95

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met deze schattige paraplu wordt wandelen in de regen leuk en opvrolijkend. Het ontwerp van deze paraplu is gebaseerd op een hondje, en heeft een afbeelding van een hoofd en de oortjes steken boven uit de paraplu. Dit dierenfiguur is niet alleen uniek, maar ook erg schattig en trekt de aandacht van iedereen om je heen.

De paraplu is niet alleen leuk om naar te kijken, maar is ook van hoge kwaliteit. Het heeft een stevig ontwerp en is gemaakt van duurzame materialen om ervoor te zorgen dat het lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik. De paraplu heeft ook een goede grootte om je te beschermen tegen de regen.

Met deze paraplu met het hoofd en oortjes van een hondje, kun je met plezier in de regen lopen en het zorgt ervoor dat je dagelijkse routine er net iets beter uitziet. Het is ook een geweldig cadeau voor een dierenliefhebber, of een kind dat graag wandelt in de regen.

Kortom, als je op zoek bent naar een paraplu die niet alleen functioneel is, maar ook plezier en een glimlach op je gezicht brengt, dan is deze paraplu met het hoofd en oortjes van een hondje een fantastische optie. Bestel hem vandaag nog en breng een stukje van je eigen persoonlijkheid mee tijdens het wandelen in de regen.

Afmetingen: diameter 73cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 73cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Wit
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8718158917577
2 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst