Sports Active 4 Pionnen 17cm
Sports Active 4 Pionnen 17cm

Sports Active 4 Pionnen 17cm

Niet op voorraad
John Toy
JT20163
€ 3,25


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met deze handige set van 4 oranje pionnen ben je klaar voor actie! Of je nu een veldsport speelt, buiten speelt of gewoon plezier hebt, deze pionnen zijn een onmisbaar accessoire.

De pionnen zijn ideaal voor verschillende veldsporten zoals voetbal, hockey, rugby en nog veel meer. Ze kunnen worden gebruikt als markeringspunten voor het afbakenen van speelvelden, doelen of obstakels. Hierdoor zijn ze perfect voor het organiseren van kleine wedstrijdjes, trainingen of gewoon voor het plezier van het spel.

Met hun opvallende oranje kleur vallen deze pionnen goed op, zelfs op afstand. Dit zorgt voor een duidelijke markering en helpt bij het behouden van structuur tijdens het spel. Ze zijn gemaakt van duurzaam en weerbestendig materiaal, zodat je ze zowel binnen als buiten kunt gebruiken zonder zorgen over slijtage.

De pionnen hebben een hoogte van 17 centimeter, waardoor ze gemakkelijk te zien zijn en toch compact genoeg om mee te nemen. Ze zijn licht van gewicht en kunnen eenvoudig worden verplaatst en opgestapeld voor transport en opslag.

Naast sportactiviteiten zijn deze pionnen ook ideaal om buiten mee te spelen. Kinderen kunnen ze gebruiken om een parcours uit te zetten, een speelveld te creëren voor hun favoriete buitenspellen of gewoon hun creativiteit de vrije loop te laten gaan.

Met deze set van 4 oranje pionnen haal je veelzijdigheid en plezier in huis. Ze zijn geschikt voor sportactiviteiten, buitenspellen, trainingen, evenementen en nog veel meer. Bestel ze vandaag nog en geniet van uren speelplezier en avontuur!

Afmetingen: hoogte pion 17cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
hoogte pion 17cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Oranje
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Voetbal
EAN code:
8711866201631

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst