• Alleen online
Bekers Confetti, 8st.
Bekers Confetti, 8st.

Bekers Confetti, 8st.

Niet op voorraad
HW437155
€ 2,25

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Voeg een feestelijke flair toe aan jouw drinkervaring met onze Set van 8 Kartonnen Confetti Bekers, elk rijkelijk versierd met levendige confetti! Deze vrolijke bekers zijn niet alleen functioneel voor het serveren van drankjes, maar voegen ook een speels en kleurrijk element toe aan elke feestelijke gelegenheid.

Elke kartonnen beker in deze set is gedecoreerd met een feestelijke confetti-print die direct een feeststemming oproept. De kleurrijke confetti zorgt voor een levendige en feestelijke sfeer, waardoor deze bekers perfect zijn voor verjaardagsfeesten, jubilea, babyshowers of elke andere gelegenheid die wat extra vrolijkheid kan gebruiken.

De Set van 8 Kartonnen Confetti Bekers is niet alleen een visueel aantrekkelijke toevoeging aan jouw feesttafel, maar ook praktisch en milieubewust. Gemaakt van stevig karton zijn deze bekers ideaal voor het serveren van koude drankjes tijdens het feest en kunnen ze na gebruik gemakkelijk worden gerecycled.

Maak van jouw drankjesservice een feestelijk hoogtepunt met deze confetti bekers. Bestel vandaag nog de Set van 8 Kartonnen Confetti Bekers en voeg een kleurrijk en feestelijk element toe aan jouw volgende viering! Cheers op een kleurrijk feest!

Afmeting: inhoud 250 ml

Productdetails

Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8711319371553

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst