• -30%
Stapeltoren ringen
Stapeltoren ringen

Stapeltoren ringen

9 op voorraad
Base Toys
BK2414
€ 4,87 € 6,95 -30%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Het stapeltorentje is een klassiek speelgoedstuk dat generaties lang geliefd is geweest bij ouders en kinderen. Het is niet alleen een leuk stuk speelgoed, maar het helpt ook bij de ontwikkeling van de motoriek en de hand-oog coördinatie van je kleintje. Dit stapeltorentje is speciaal ontworpen voor baby's en jonge kinderen en is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen.

De gekleurde ringen in verschillende maten zijn perfect voor kleine handjes om vast te pakken en te stapelen. Het stapelen van de ringen bevordert de fijne motoriek en de hand-oog coördinatie van je kind. Het is een geweldige manier om je kind te helpen zijn of haar fysieke vaardigheden te ontwikkelen terwijl het ook plezier heeft.

De bovenste ring van het stapeltorentje heeft kleine gekleurde pareltjes binnenin die een tikkend geluid maken als je ermee schudt. Dit stimuleert de zintuigen van je kind en trekt zijn of haar aandacht. Het zal zeker een lach op het gezicht van je kleintje toveren!

Het stapeltorentje is ook een uitstekend hulpmiddel om je kind te leren over grootte en kleur. Door de gekleurde ringen op grootte te sorteren, leert je kind over verhoudingen en ruimtelijke relaties. Bovendien is het spelen met kleuren een geweldige manier om de cognitieve ontwikkeling van je kind te stimuleren.

Kortom, dit stapeltorentje is een klassiek en tijdloos speelgoedstuk dat perfect is voor de ontwikkeling en het plezier van je kleintje.

Afmetingen: 20 x 13 x 13cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 1 jaar
Afmetingen
20 x 13 x 13cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multicolor
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719987734939
9 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst