• -10%
Tandendoosje
Tandendoosje
Tandendoosje
Tandendoosje
Tandendoosje

Tandendoosje

Niet op voorraad
LG-Imports
LG9281
€ 0,23 € 0,25 -10%


  • Bekijk meer van Tanden en Kiezen
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Het Melktandendoosje: Een Prachtig Souvenir voor Je Kleintje

Het moment waarop een melktandje van je kindje uitvalt, is altijd bijzonder en verdient een speciale plek om bewaard te worden. Dit leuke Melktandendoosje biedt de perfecte oplossing voor het bewaren van deze kleine schatten en koestert de herinneringen aan de kindertijd van je kleintje. Hier zijn enkele redenen waarom dit tandendoosje zo bijzonder is:

Bewaar Herinneringen: Elke melktand vertelt het verhaal van het opgroeien van je kindje. Dit doosje biedt een prachtige manier om deze herinneringen te bewaren en te koesteren. Als je kindje volwassen is, kun je samen teruggaan naar deze kleine tandjes en genieten van de nostalgische momenten.

Uniek en Aantrekkelijk Ontwerp: Het Melktandendoosje heeft een charmant ontwerp dat zowel kinderen als ouders aanspreekt. Het doosje is verkrijgbaar in verschillende kleuren wat het extra leuk maakt om een willekeurige variant te ontvangen. De verrassing van de kleur voegt een extra element van plezier toe.

Praktisch en Duurzaam: Naast zijn decoratieve waarde is dit doosje ook zeer praktisch. Het is duurzaam en kan de tandjes veilig bewaren. Dit is handig als je later wilt controleren welke tandjes er zijn gewisseld.

Betaalbaar en Toegankelijk: Het Melktandendoosje is betaalbaar en gemakkelijk verkrijgbaar, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Het is een klein maar waardevol cadeau dat een blijvende indruk kan achterlaten.

Dit Melktandendoosje is meer dan alleen een bewaardoosje; het is een tastbare herinnering aan de bijzondere momenten in het leven van je kindje. Het biedt een prachtige manier om die kostbare tandjes te bewaren en te vieren, terwijl het tegelijkertijd functioneert als een attent cadeau-idee. Laat dit schattige doosje deel uitmaken van de kostbare jeugdherinneringen van je kindje en geniet van de glimlach die het elke keer weer tevoorschijn tovert.

Afmeting: 4 x 2,5 x 2,5 cm
Let op: Verschillende kleuren worden door elkaar geleverd

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
4 x 2,5 x 2,5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247092816

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst