Sleutelkastje Zwart
Sleutelkastje Zwart

Sleutelkastje Zwart

Niet op voorraad
Base Toys
BK2443
€ 12,95


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Een georganiseerde en stijlvolle manier om je sleutels op te bergen is met deze prachtige zwarte houten sleutelkast. Dit sleutelkastje is niet alleen functioneel, maar ook een decoratieve toevoeging aan je entree of interieur.

Het sleutelkastje is vervaardigd van duurzaam hout en heeft een elegante zwarte afwerking die goed past bij diverse interieurstijlen, of je nu een klassiek, modern of landelijk interieur hebt. Het deurtje van de sleutelkast is voorzien van een glasplaatje, waardoor je gemakkelijk kunt zien welke sleutels zich binnenin bevinden, zonder dat je de kast hoeft te openen.

In het sleutelkastje bevinden zich 9 haakjes waar je je sleutels en sleutelbossen netjes aan kunt ophangen. Hierdoor blijven je sleutels georganiseerd en binnen handbereik, zodat je nooit meer hoeft te zoeken naar de juiste sleutel. Of het nu gaat om je huissleutels, autosleutels, of sleutels voor je garage of tuinhuis, je kunt ze allemaal overzichtelijk opbergen in dit kastje.

Dit zwarte sleutelkastje voegt niet alleen functionaliteit toe aan je woning, maar ook een vleugje elegantie en ordelijkheid. Het is een handige oplossing om je sleutels veilig te bewaren en tegelijkertijd je entree of hal op te fleuren met een smaakvol accent. Met dit kastje raak je nooit meer je sleutels kwijt en houd je je leefomgeving georganiseerd en overzichtelijk.

Afmetingen: 19 x 6 x 27cm

Productdetails

Afmetingen
19 x 6 x 27cm
Materiaal
Hout
Kleur
Wit
EAN code:
8720573018975

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst