Sleutelkastje Wit
Sleutelkastje Wit

Sleutelkastje Wit

10 op voorraad
Base Toys
BK2442
€ 12,95

  • Vandaag besteld, dinsdag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een stijlvolle en praktische manier om je sleutels veilig op te bergen? Dan is deze witte sleutelkast van hout precies wat je zoekt! Het sleutelkastje heeft een deurtje met een glasplaatje, waardoor je in één oogopslag kunt zien welke sleutelbos er aan welk haakje hangt. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar de juiste sleutels!

Het sleutelkastje is gemaakt van hoogwaardig hout en heeft een strakke witte afwerking, waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan elk interieur. Het is voorzien van 9 haakjes waar je gemakkelijk je sleutels aan op kunt hangen. Hierdoor raak je nooit meer je sleutels kwijt en kun je ze altijd snel en makkelijk vinden.

De afmetingen van de sleutelkast zijn 19 x 6 x 27 cm (LxBxH), waardoor het niet teveel ruimte in beslag neemt. Dit maakt het sleutelkastje ook geschikt voor kleine ruimtes, zoals gangen of studentenkamers. Het is een handige en praktische manier om je sleutels te organiseren en op te bergen.

Kortom, ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische manier om je sleutels veilig op te bergen? Dan is deze witte sleutelkast van hout een uitstekende keuze!

Afmetingen: 19 x 6 x 27cm

Productdetails

Afmetingen
19 x 6 x 27cm
Materiaal
Hout
Kleur
Wit
EAN code:
8720573010979
10 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst