Deurstopper Zeehond
Deurstopper Zeehond

Deurstopper Zeehond

6 op voorraad
Base Toys
BK2736C
€ 12,95

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met de schattige Deurstopper Zeehond voeg je een speelse en praktische touch toe aan je interieur. Deze vriendelijke deurstopper zorgt ervoor dat je deuren en muren beschermd blijven tegen beschadigingen, terwijl hij tegelijkertijd gezelligheid in huis brengt. Vooral tijdens de wintermaanden voegen deze zeehonden een warme en knusse sfeer toe.

Deze Deurstopper Zeehond is niet alleen een praktische oplossing om je deuren open te houden of te voorkomen dat ze ongewenst dichtslaan, maar ook een schattige en vriendelijke metgezel in je huis. Ze zijn ontworpen om eruit te zien als zeehonden, die bekend staan om hun schattige uitstraling en vrolijke karakter. Hun levendige aanwezigheid zal ongetwijfeld glimlachen en bewonderende blikken uitlokken van iedereen die je huis bezoekt.

Of je nu je woonkamer, kinderkamer, slaapkamer of zelfs kantoor wilt opvrolijken, deze zeehonden deurstopper voegen een speelse charme toe. Kortom, ze zijn een geweldige en veelzijdige toevoeging aan je interieur, die niet alleen functioneel is, maar ook zorgt voor een extra dosis gezelligheid en schattigheid in je huis.

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Materiaal
Pluche
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8720573677660
6 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst