Deurstopper Octopus
Deurstopper Octopus

Deurstopper Octopus

6 op voorraad
Base Toys
BK2736A
€ 12,95

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Voeg een speelse en functionele twist toe aan je interieur met de Deurstopper Octopus! Deze schattige deurstopper is niet alleen een handig hulpmiddel om deuren open te houden, maar ook een leuke decoratie voor elke kamer.

De Deurstopper Octopus heeft een uniek ontwerp met de vorm van een octopus, het zeewezen dat bekendstaat om zijn lange armen en charmante uitstraling. Met zijn opvallende verschijning zal deze deurstopper zeker de aandacht trekken en een glimlach toveren op het gezicht van iedereen die hem ziet.

Deze deurstopper is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook uiterst praktisch. Hij is gemaakt van duurzaam en stevig materiaal, wat ervoor zorgt dat hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Met de Deurstopper Octopus kun je deuren openhouden, zodat frisse lucht kan circuleren, of om te voorkomen dat deuren onverwachts dichtslaan.

Het plaatsen en verplaatsen van de Deurstopper Octopus is eenvoudig en handig. Gebruik hem in de slaapkamer, woonkamer, kinderkamer of zelfs in de badkamer. Zijn veelzijdigheid en leuke ontwerp maken hem tot een gewaardeerd onderdeel van je interieur.

Met de Deurstopper Octopus voeg je niet alleen een praktisch element toe aan je huis, maar ook een vleugje speelse charme. Het is een geweldige manier om je interieur af te maken en ervoor te zorgen dat deuren op hun plaats blijven terwijl je geniet van de unieke uitstraling van deze schattige octopus.

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Materiaal
Pluche
Kleur
Oranje
Doelgroep
Volwassenen
EAN code:
8720573677660
6 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst