Deurstopper Haai
Deurstopper Haai

Deurstopper Haai

6 op voorraad
Base Toys
BK2736D
€ 12,95

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Verfraai je interieur met de charmante Deurstopper Haai, een decoratief accent dat niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvolle aanvulling op je huis. Dankzij zijn zwart/wit kleur en veelzijdige ontwerp kun je deze deur- en raamstopper het hele jaar door in je decoratie integreren, ongeacht in welke kamer je hem plaatst, of het nu de woonkamer, kinderkamer of keuken is. Hij vormt overal een echte blikvanger.

Deze deurstopper heeft geen permanente installatie nodig en is zeer flexibel in gebruik. Plaats de haai op de vloer of de vensterbank, afhankelijk van je behoeften en voorkeuren. Dankzij de zachte stof aan de onderkant voorkomt hij krassen en schade aan zowel de deur als de vloer, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van je interieur.

De Deurstopper Haai is niet alleen praktisch, maar voegt ook een speelse en charmante uitstraling toe aan je huis. Het haaienontwerp, met zijn herkenbare en vriendelijke karakter, zal ongetwijfeld bewonderende blikken en glimlachen van gasten en bewoners aantrekken. Kortom, deze deurstopper is de perfecte mix van functionaliteit en esthetiek, waardoor hij een waardevolle aanvulling is voor elk huis.

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Materiaal
Pluche
Kleur
Blauw
Doelgroep
Volwassenen
EAN code:
8720573677660
6 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst