Placemats Kleurboek Sinterklaas 12st.
Placemats Kleurboek Sinterklaas 12st.
Placemats Kleurboek Sinterklaas 12st.

Placemats Kleurboek Sinterklaas 12st.

2 op voorraad
Wins Holland
1560989
€ 3,99

  • Bekijk meer van Sinterklaas feest
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Onze Sinterklaas placemats zijn de perfecte aanvulling op je Sinterklaasviering en zullen maaltijden in de aanloop naar Sinterklaas nog leuker maken. Deze placemats zijn niet zomaar gewoon servies, ze voegen een vleugje creativiteit en plezier toe aan je feestelijke maaltijden. Hier is waarom je niet zonder deze Sinterklaas placemats wilt zijn:

Feestelijke Sfeer: Met afbeeldingen van Sinterklaas, zijn Pieten en andere Sinterklaasgerelateerde elementen, brengen deze placemats meteen de feestelijke sfeer van Sinterklaas naar de eettafel. Ze zorgen voor een gezellige en feestelijke ambiance.

Creatieve Uitdaging: Deze placemats kunnen worden ingekleurd, wat betekent dat kinderen (en zelfs volwassenen) hun creatieve vaardigheden kunnen benutten terwijl ze wachten op de komst van Sinterklaas. Het inkleuren van de placemats kan een leuke en ontspannende activiteit zijn voor het hele gezin.

Functioneel en Decoratief: Naast hun decoratieve waarde, dienen deze placemats ook als functionele onderleggers voor borden en bestek. Ze beschermen je tafel tegen morsen en vlekken tijdens de maaltijd.

Herbruikbaar: Deze placemats zijn stevig en herbruikbaar, zodat je ze jaar na jaar kunt gebruiken om je Sinterklaasmaaltijden op te vrolijken.

Geschikt voor Alle Leeftijden: Of je nu een gezin hebt met jonge kinderen of een groep volwassenen die van knutselen houdt, deze placemats zijn geschikt voor alle leeftijden. Ze zullen de eettafel verfraaien en bijdragen aan de feestvreugde.

Voeg een vleugje creativiteit en Sinterklaasplezier toe aan je maaltijden in de aanloop naar Sinterklaas met onze Sinterklaas placemats. Bestel vandaag nog en maak van elke maaltijd een feestelijke gebeurtenis die past bij de magie van Sinterklaas!

Afmeting: 44 x 30 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
44 x 30 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Sinterklaas en Piet
EAN code:
8711851805004
2 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst