• -20%
Picknickset 31-delig Groen
Picknickset 31-delig Groen

Picknickset 31-delig Groen

8 op voorraad
Base Toys
BK2576B
€ 7,96 € 9,95 -20%

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Het is eindelijk zomer en dat betekent dat het tijd is om te gaan picknicken! Maar we kennen allemaal het gedoe van het inpakken van alle spullen en dan erachter komen dat we toch iets vergeten zijn. Geen zorgen, want met deze 31-delige groene picknick set heb jij alles wat je nodig hebt voor een perfecte picknick!

De set bevat 6 borden, 6 bekers en 6 messen, vorken en lepels, genoeg voor zes personen. Zo hoef je niet te stressen over het meenemen van alle benodigdheden en kan je genieten van een zorgeloze picknick. Bovendien wordt de set geleverd in een handige doos, zodat je alles netjes kan opbergen en makkelijk kan meenemen naar het park, het strand of waar je ook naartoe gaat.

De groene kleur van de set geeft een vrolijke en zomerse uitstraling. Het is niet alleen handig, maar ziet er ook nog eens leuk uit! 

Met deze 31-delige groene picknick set kan je zorgeloos en stijlvol picknicken met vrienden en familie. Het is ook een geweldig cadeau voor de echte outdoor liefhebbers! Of je nu gaat picknicken in het park, aan het strand of in de bergen, met deze set heb je alles wat je nodig hebt.

Kortom, maak het picknicken makkelijker en leuker met deze superhandige 31-delige groene picknick set. Bestel hem vandaag nog en geniet van een zomer vol picknickplezier!

Afmetingen: verpakking 9,8 x 23 x 26cm

Productdetails

Leeftijd
alle leeftijden
Afmetingen
verpakking 9,8 x 23 x 26cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Groen
EAN code:
8719987044960
8 Producten

Slim combineren

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst