Opbergdoos Opvouwbaar Eenhoorn Lichtroze
Opbergdoos Opvouwbaar Eenhoorn Lichtroze

Opbergdoos Opvouwbaar Eenhoorn Lichtroze

2 op voorraad
Base Toys
BK2738A
€ 6,95

Meer uit de serie

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

De Opvouwbare Eenhoorn Roze opbergdoos is meer dan alleen een praktische opbergoplossing - het is een betoverende toevoeging aan elke kamer! Deze opbergdoos combineert schattigheid en functionaliteit op een unieke manier, waardoor je niet alleen je spullen netjes kunt organiseren, maar ook een vleugje magie en fantasie aan je leefruimte kunt toevoegen.

Het ontwerp van deze opbergdoos kenmerkt zich door een prachtige afbeelding van een eenhoorn, het mythische wezen dat wereldwijd wordt gewaardeerd vanwege zijn schoonheid en magische eigenschappen. Met zijn zachte, roze kleur en het schattige unicorn-patroon zal deze opbergdoos ongetwijfeld de aandacht trekken en een glimlach op het gezicht toveren van iedereen die hem ziet.

Niet alleen is deze opbergdoos visueel aantrekkelijk, maar hij is ook uiterst functioneel. Gemaakt van duurzaam en stevig polyester, is hij bestand tegen dagelijks gebruik en biedt hij een veilige en georganiseerde plek voor je bezittingen. Bovendien is de opbergdoos opvouwbaar, waardoor je hem gemakkelijk kunt opbergen wanneer je hem niet gebruikt.

De Opvouwbare Eenhoorn Roze opbergdoos is een ideale aanvulling voor de kinderkamer, maar past ook prima in andere kamers in huis. Het is de perfecte manier om speelgoed, boeken, kleding en andere spullen netjes op te bergen terwijl je tegelijkertijd een vleugje magie aan je interieur toevoegt. Of je nu jong of oud bent, deze opbergdoos brengt die magische sfeer in je huis.

Dus als je op zoek bent naar een opbergoplossing die niet alleen praktisch maar ook mooi is, dan is de Opvouwbare Eenhoorn Roze opbergdoos absoluut de juiste keuze. Het geeft een speels tintje aan je kamer en helpt je tegelijkertijd georganiseerd te blijven.

Afmetingen: 32 x 32cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
32 x 32cm
Materiaal
Polyester
Kleur
Roze
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Eenhoorn
EAN code:
8720573670425
2 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst