Glitter Puzzel Zeemeermin 30st.
Glitter Puzzel Zeemeermin 30st.

Glitter Puzzel Zeemeermin 30st.

281 op voorraad
Grafix
1620961A
€ 3,99

  • Bekijk meer van Zeemeermin
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Stap in de schitterende onderwaterwereld van zeemeerminnen met deze betoverende glitterpuzzel. Deze puzzel neemt je mee op een reis vol kleur en magie, terwijl je de stukjes samenvoegt om prachtige zeemeerminafbeeldingen te onthullen. Met 30 stukjes belooft deze puzzel een boeiende uitdaging voor jonge puzzelliefhebbers.

Elk stukje van de puzzel draagt bij aan het vormen van een schitterende scène met verschillende zeemeerminnen die de diepten van de oceaan verkennen. De toegevoegde glitterelementen zorgen voor een extra vleugje magie, waardoor de afbeeldingen sprankelen en glanzen als kostbare parels in het zonlicht.

De Glitter Zeemeerminnenpuzzel is niet alleen een activiteit vol plezier, maar ook een geweldige manier om de fijne motoriek en het ruimtelijk inzicht van kinderen te bevorderen. Het samenvoegen van de puzzelstukjes vereist concentratie en geduld, terwijl de kleurrijke afbeeldingen de verbeelding van kinderen stimuleren.

Deze puzzel is perfect voor regenachtige dagen, speelafspraakjes of gewoon als een ontspannende activiteit om te genieten van de betovering van zeemeerminnen. Met zijn sprankelende details en boeiende ontwerp zal de Glitter Zeemeerminnenpuzzel zeker een favoriet worden voor jonge puzzelliefhebbers die dol zijn op de magie van de oceaan. Laat de glinsterende puzzelstukjes je meenemen naar een wereld van fantasie en avontuur!

Afmeting: 40 x 30 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
40 x 30 cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Zeemeermin
EAN code:
8715427083476
281 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst