• -10%
Houten Puzzel Fantasie
Houten Puzzel Fantasie
Houten Puzzel Fantasie

Houten Puzzel Fantasie

90 op voorraad
LG-Imports
LG8100
€ 2,03 € 2,25 -10%

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een mooie en uitdagende puzzel voor jouw kind? Dan is deze houten puzzel met als thema eenhoorn, fee en zeemeermin perfect voor jou! Deze puzzel bestaat uit 9 stukjes en is gemaakt van hoogwaardig houtmateriaal.

Deze puzzel is niet alleen leuk om te maken, maar stimuleert ook de ontwikkeling van de fijne motoriek en probleemoplossende vaardigheden van jouw kind. Bovendien is het thema van deze puzzel erg populair bij kinderen en zal het zeker in de smaak vallen.

Deze houten puzzel is verkrijgbaar in 6 verschillende uitvoeringen, namelijk eenhoorn, fee en zeemeermin in verschillende kleuren. Bij het plaatsen van een bestelling wordt een willekeurige uitvoering geleverd, wat het extra spannend maakt voor de ontvanger!

Deze houten puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud en is de perfecte manier om samen met jouw kind quality time door te brengen. Het maken van deze puzzel stimuleert niet alleen de hersenen van jouw kind, maar versterkt ook jullie band door het samenwerken en het oplossen van de puzzel.

Deze houten puzzel is ook een perfect cadeau voor elke gelegenheid, zoals verjaardagen of als bedankje. Het is een cadeau waar kinderen lang plezier van zullen hebben en dat hen zal uitdagen om hun puzzelvaardigheden verder te ontwikkelen.

Bestel nu deze prachtige houten puzzel en geef jouw kinderen een uitdagende en leuke activiteit om zich mee bezig te houden!

Afmetingen: puzzel 15 x 15 x 0,8cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
puzzel 15 x 15 x 0,8cm
Materiaal
Hout
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247081001
90 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst