• Alleen online
Landen Weetjes kwartet
Landen Weetjes kwartet
Landen Weetjes kwartet

Landen Weetjes kwartet

216 op voorraad
3910040
€ 5,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Het Vakantielanden Weetjes Kwartet is een boeiend kaartspel dat kinderen op een leuke manier kennis laat maken met de verschillende landen in Europa. Dit spel, ontworpen om educatief en vermakelijk te zijn, biedt een speelse manier om meer te weten te komen over geografie en culturen. Hier zijn enkele kenmerken van het Vakantielanden Weetjes Kwartet:

Leerzaam Kaartspel: Het Vakantielanden Weetjes Kwartet is ontworpen om kinderen op een educatieve manier te laten kennismaken met de diverse landen in Europa. Het spel stimuleert het leren van geografische locaties, feiten en cultuur.

Kwartetspelprincipe: Het spel volgt het klassieke kwartetspelprincipe, waarbij spelers proberen sets van vier kaarten bij elkaar te krijgen door andere spelers om specifieke kaarten te vragen.

38 Grote Speelkaarten: Het Vakantielanden Weetjes Kwartet wordt geleverd met 38 grote speelkaarten, elk met informatie over een ander land. Deze kaarten bevatten interessante feiten en wetenswaardigheden die het leren bevorderen.

Spelregels Inbegrepen: De spelregels zijn inbegrepen, waardoor het voor kinderen gemakkelijk is om het spel te begrijpen en te spelen. Dit maakt het toegankelijk voor kinderen vanaf 6 jaar.

Geschikt voor 2-4 Spelers: Het spel is ideaal voor 2 tot 4 spelers, waardoor het geschikt is voor gezinnen, vrienden of klasgenoten.

Het Vakantielanden Weetjes Kwartet biedt niet alleen vermaak, maar moedigt ook een gezonde nieuwsgierigheid en interesse in de wereld aan. Het is een geweldige aanvulling op educatieve activiteiten en zorgt voor plezierige leermomenten!

Afmeting: verpakking 10 x 13 x 3 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 6 jaar
Afmetingen
verpakking: 9 x 13,5 x 3 cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8714649011205
216 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst