• -20%
Memospel Tegenstelling Hout 20dlg.
Memospel Tegenstelling Hout 20dlg.
Memospel Tegenstelling Hout 20dlg.

Memospel Tegenstelling Hout 20dlg.

25 op voorraad
Base Toys
BT2749
€ 3,59 € 4,49 -20%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek een Vernieuwende Twist op Memorie: Tegenstellingen Puzzelspel voor Kinderen!

Memorie, maar dan net even anders! Kinderen van 4 tot 6 jaar oud zullen dol zijn op dit uitdagende en leuke Tegenstellingen Puzzelspel. Het is een geweldige manier om hun observatievaardigheden en woordenschat te ontwikkelen, terwijl ze zich vermaken met het vinden van tegenstellingen op elk houten fiche.

Hoe werkt het? De fiches zijn 3 bij 3 centimeter en elk fiche bevat een afbeelding met een tegenstelling, zoals "groot en klein" of "jong en oud". Kinderen bekijken aandachtig de afbeeldingen, proberen de tegenstellingen te vinden en matchen ze. Nadat ze alle 10 de tegenstellingen hebben gevonden, draaien ze de fiches om met de blanco kant naar boven, husselen ze door elkaar en beginnen aan het puzzelspel. Het doel is om de juiste tegenstellingen bij elkaar te vinden in zo min mogelijk pogingen.

Dit spel is niet alleen vermakelijk, maar het stimuleert ook kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden bij jonge kinderen. Het helpt hen om vertrouwd te raken met tegenstellingen, wat hun begrip van de wereld om hen heen verrijkt.

Het Tegenstellingen Puzzelspel is perfect voor individueel of groepsspel, en het houten ontwerp maakt het duurzaam en geschikt voor herhaaldelijk gebruik. Het is een geweldige manier om leren en spelen te combineren.

Bestel vandaag nog dit educatieve en leuke Tegenstellingen Puzzelspel en geef je kinderen een geweldige kans om te leren terwijl ze zich vermaken! Het is een geweldige toevoeging aan hun speelgoedcollectie.

Afmeting: 3 x 3 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
3 x 3 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8711252171142
25 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst