Memospel Licht & Geluid Pocket
Memospel Licht & Geluid Pocket
Memospel Licht & Geluid Pocket
Memospel Licht & Geluid Pocket

Memospel Licht & Geluid Pocket

281 op voorraad
2520317
€ 4,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek een boeiende uitdaging voor jong en oud met ons kleurrijke memospel! Druk op de juiste kleur en volg de steeds complexer wordende kleurencombinaties. Het spel test je geheugen en hand-oog coördinatie op een leuke en stimulerende manier. Krijg een applaus voor elke juiste zet, maar wees voorzichtig - een verkeerde knop indrukken brengt een zoemer en een frisse start met zich mee! Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, dit spel is een geweldige manier om vaardigheden te ontwikkelen terwijl je geniet van interactief plezier.

Stimulerend Geheugentraining:
Train je geheugen terwijl je de kleurencombinaties nauwkeurig volgt. Het spel wordt geleidelijk uitdagender, wat je mentaal scherp houdt.

Hand-oog Coördinatie:
Verbeter je hand-oog coördinatie door snel en nauwkeurig op de juiste knoppen te drukken. Het spel moedigt een snelle reactie aan en helpt bij het ontwikkelen van coördinatievaardigheden.

Beloningssysteem:
Ervaar positieve versterking met een applaus bij elke correcte zet. Dit motiveert spelers om hun best te doen en verder te gaan.

Fouten Lerend Systeem:
Een verkeerde kleur indrukken? Geen zorgen! Het spel geeft een zoemer en start opnieuw, waardoor spelers leren van hun fouten en hun vaardigheden verbeteren.

Geschikt voor Kinderen vanaf 6 jaar:
Ons memospel is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar, waardoor het een geschikte en educatieve keuze is voor jonge spelers.

Inclusief Batterijen:
Geen gedoe met het zoeken naar de juiste batterijen. Ons memospel wordt geleverd met 3 knoopcel batterijen, zodat je meteen kunt beginnen met spelen.

Ontdek de opwindende wereld van geheugentraining en hand-oog coördinatie met ons kleurrijke memospel! Bestel vandaag nog en geef jezelf of je kinderen een boeiende en educatieve spelervaring.

Afmeting: 5,5 x 5,5 x 2 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
5,5 x 5,5 x 2 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8711866243501
281 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst