• -30%
Memory Prinses
Memory Prinses
Memory Prinses

Memory Prinses

30 op voorraad
LG-Imports
LG7095
€ 2,28 € 3,25 -30%

  • Bekijk meer van Prinsessen
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

De prachtige set memory met als thema prinsessen is een betoverende toevoeging aan de wereld van kinderspellen. Dit klassieke spel is in een sprookjesachtig jasje gestoken, waardoor het niet alleen leuk is om te spelen, maar ook een visuele traktatie biedt voor jonge spelers.

Memory, ook wel bekend als Concentratie, is een spel dat draait om het trainen van concentratie en geheugen. De set bestaat uit een reeks kaartjes met afbeeldingen van prinsessen, kastelen, en andere betoverende elementen uit de sprookjeswereld. Het doel van het spel is eenvoudig: draai twee kaartjes om en probeer twee identieke afbeeldingen bij elkaar te vinden. Als je twee gelijke kaartjes vindt, mag je ze houden en nog een keer proberen. Degene met de meeste paren aan het einde van het spel wint.

Memory is niet alleen vermakelijk, maar het heeft ook educatieve voordelen. Het helpt kinderen om hun concentratie en observatievermogen te verbeteren, wat op zijn beurt hun geheugen versterkt. Bovendien leren ze strategisch denken en geduldig wachten op hun beurt.

De prinsessen-thema van deze memory set voegt een extra laag plezier en verbeeldingskracht toe aan het spel. Kinderen kunnen zich inleven in de wereld van sprookjes en hun favoriete prinsessen ontmoeten terwijl ze spelen.

Kortom, deze prachtige memory set met prinsessenthema is niet alleen een geweldig cadeau, maar ook een fantastische manier om kinderen te helpen hun geestelijke vaardigheden te ontwikkelen terwijl ze genieten van de magie van sprookjes. Het is urenlang speelplezier voor jonge avonturiers.

Afmetingen: verpakking 17 x 17 x 2,5cm, kaartje 7 x 7cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
verpakking 17 x 17 x 2,5cm, kaartje 7 x 7cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Prinses
EAN code:
5413247070951
30 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst