• -30%
Memory Lachgezicht
Memory Lachgezicht
Memory Lachgezicht
Memory Lachgezicht

Memory Lachgezicht

32 op voorraad
LG-Imports
LG7092
€ 2,28 € 3,25 -30%

  • Bekijk meer van Lachgezicht
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek de vrolijke wereld van het Memory Lachgezicht-spel! Deze prachtige set is speciaal ontworpen met een thema vol grappige lachgezichten. Het is de ultieme uitdaging om de bijpassende kaartjes bij elkaar te vinden en het spel te winnen!

Memory is niet alleen leuk, maar ook erg goed voor de ontwikkeling van je concentratie en geheugen. Door te spelen met dit spel train je je brein op een speelse en stimulerende manier. Je zult merken dat je steeds beter wordt in het onthouden van de locaties van de kaartjes en het maken van de juiste matches.

De set bestaat uit een aantal kleurrijke kaartjes met grappige lachgezichten. Draai de kaartjes om en probeer de bijpassende paren te vinden. Met elke succesvolle match vergroot je je score en kom je dichter bij de overwinning. Het spel kan worden gespeeld door kinderen en volwassenen, dus het is leuk voor het hele gezin!

Het Memory Lachgezicht-spel is niet alleen een geweldige bron van vermaak, maar ook een geweldig cadeau-idee. Het is perfect voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als een leuke verrassing voor jezelf of een geliefde. Laat iedereen lachen terwijl ze zich vermaken met dit boeiende geheugenspel.

Dus, breng wat vrolijkheid in je spelletjesavonden en train tegelijkertijd je geheugen met het Memory Lachgezicht-spel. Geniet van de spanning, de lachende gezichten en de uitdaging om de meeste matches te maken. Bestel nu jouw set en beleef urenlang plezier met dit fantastische spel!

Afmetingen: verpakking 17 x 17 x 2,5cm, kaartje 7 x 7cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
verpakking 17 x 17 x 2,5cm, kaartje 7 x 7cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Lachgezicht
EAN code:
5413247070920
32 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst