• -10%
Geduld Waterspel Dinosaurus
Geduld Waterspel Dinosaurus
Geduld Waterspel Dinosaurus

Geduld Waterspel Dinosaurus

6 op voorraad
LG-Imports
LG4013
€ 1,94 € 2,15 -10%

  • Bekijk meer van Dinosaurus
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij klaar om je geduld te testen? Met dit spannende geduldspelletje met dino achtergrond kun je ontdekken hoeveel geduld jij kunt opbrengen!

Het geduld waterspel is speciaal ontworpen om je vaardigheden en doorzettingsvermogen te testen. Het spel bestaat uit een compact formaat van 14 bij 7 bij 2 centimeter, waardoor het perfect is om overal mee naartoe te nemen. Of je nu thuis bent, op reis bent of gewoon wat ontspanning zoekt, dit geduldspelletje biedt urenlang vermaak voor jong en oud.

Het doel van het spel is eenvoudig: probeer de ringetjes over de staafjes te duwen zonder ze te laten vallen. Klinkt simpel, maar het vereist de nodige concentratie, precisie en een vaste hand. Daag jezelf uit en zie hoe ver je kunt komen!

Het geduld waterspel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, waardoor het een geweldige manier is om hun motorische vaardigheden en hand-oog coördinatie te ontwikkelen. Het spel is niet alleen leuk, maar ook educatief, omdat het helpt bij het bevorderen van concentratie, geduld en probleemoplossende vaardigheden.

Met de vrolijke dino achtergrond is het spel ook visueel aantrekkelijk en stimulerend voor de verbeelding van kinderen. Ze kunnen zich voorstellen dat ze een spannend avontuur beleven terwijl ze hun vaardigheden op de proef stellen.

Daag jezelf uit en test je skills met dit geduldspelletje. Ben jij geduldig genoeg om alle ringetjes over de staafjes te duwen? Bestel vandaag nog en ontdek hoeveel geduld jij kunt opbrengen!

Afmeting: 14 x 7 x 2 cm
Let op: Verschillende kleuren worden door elkaar geleverd

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
14 x 7 x 2 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dinosaurus
EAN code:
5413247040138
6 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst