Trice Dobbel Woordspel
Trice Dobbel Woordspel
Trice Dobbel Woordspel

Trice Dobbel Woordspel

332 op voorraad
3910134
€ 10,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Verbeter Je Woordenschat en Heb Plezier met Trice!

Wil je je woordenschat uitbreiden terwijl je plezier hebt met vrienden en familie? Trice is het perfecte spel om je taalkundige vaardigheden te testen en te verbeteren. Het is een verfrissende en spannende manier om jezelf uit te dagen en tegelijkertijd plezier te hebben.

Hoe werkt Trice? Het spel bevat drie kleurrijke dobbelstenen: een groene, een rode en een witte. De groene dobbelsteen geeft de beginletter aan, de rode dobbelsteen de eindletter en de witte dobbelsteen het aantal letters dat het woord moet hebben. Spelers gooien de dobbelstenen en proberen binnen de gegeven tijd zoveel mogelijk woorden te bedenken die aan de criteria voldoen.

De timer kan worden ingesteld op 30 seconden of 1 minuut, afhankelijk van hoe uitdagend je het spel wilt maken. Spreek van tevoren af hoe lang je wilt spelen en bereid je voor op een woordenschatuitdaging! Trice kan worden gespeeld met 1 tot 7 personen, wat het perfect maakt voor zowel kleine als grote groepen.

Dit spel is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar en biedt een leuke en educatieve manier om taalvaardigheden te verbeteren. Het daagt spelers uit om snel na te denken, creatief te zijn en snel de juiste woorden te bedenken.

Trice is niet alleen een geweldige manier om je woordenschat te vergroten, maar ook om quality time door te brengen met vrienden en familie. Het is een spel dat zowel leren als plezier combineert. Bestel vandaag nog Trice en laat het woordenfeest beginnen!

Afmeting: 13,5 x 10,5 x 2,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 10 jaar
Afmetingen
13.5 x 10.5 x 2.5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8714649013537
332 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst