Zwaarden en accessoires

Ben jij klaar voor een echt avontuur? Word een ridder met onze zwaarden en schilden! Een zwaard en schild zijn de twee hoofdelementen voor de perfecte ridderoutfit en ideaal voor rollenspellen. Onze zwaarden en schilden zijn van hoge kwaliteit, veilig en geschikt voor kinderen.
Onze zwaarden zijn gemaakt van hout of schuim, zodat kinderen zich veilig kunnen uiten tijdens hun rollenspellen. Onze schilden zijn gemaakt van stevig hout of plastic en zijn ook veilig voor kinderen. Beide zijn sterk genoeg om tegen een stootje te kunnen en zijn ook licht van gewicht, zodat kinderen ze gemakkelijk kunnen dragen.
Onze zwaarden en schilden zijn beschikbaar in verschillende designs, van klassieke ridders tot moderne ridder-thema's. Onze schilden zijn ook beschikbaar in verschillende kleuren en ontwerpen.
Durf jij het gevecht aan? Maak jezelf klaar voor een echt avontuur met onze zwaarden en schilden van Speelgoedfamilie. Bezoek onze webshop en ontdek onze selectie van zwaarden en schilden voor jouw volgende rollenspel!

Filteren op

Leeftijd
Kleur
Materiaal
Thema
Prijs
Merk
meer... minder
Filter
Zwaarden en accessoires

Houten Dolk

SpeelgoedFamilie
2490018
€ 2,99
Zwaarden en accessoires

Houten Schild

SpeelgoedFamilie
2490020
€ 6,99
Zwaarden en accessoires

Ridderzwaard

Boland
2620462
€ 6,99
1-20 van 20 product(en)
Product toegevoegd aan verlanglijst