• -20%
Frictie Gereedschap Boormachine 17 Cm...
Frictie Gereedschap Boormachine 17 Cm Blauw

Frictie Gereedschap Boormachine 17 Cm Blauw

Niet op voorraad
Base Toys
BK2093A
€ 6,00 € 7,50 -20%

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke en educatieve manier om jouw kinderen kennis te laten maken met klussen? Dan is deze coole frictie boormachine de perfecte oplossing! Met deze speelgoedboormachine kunnen de allerkleinsten al aan de slag en spelenderwijs leren hoe gereedschap werkt.

De frictie boormachine is speciaal ontworpen voor kinderen en is veilig en gemakkelijk te gebruiken. Tijdens het spelen met het gereedschap maakt de boormachine ook geluiden, waardoor het net lijkt alsof er echt geboord wordt. Zo wordt het spel nog realistischer en kunnen kinderen zich helemaal inleven in hun rol als klusser.

Het is belangrijk om kinderen al op jonge leeftijd kennis te laten maken met klussen en gereedschap. Op deze manier ontwikkelen zij niet alleen hun fijne motoriek en creativiteit, maar leren zij ook om zelfstandig te zijn en problemen op te lossen.

Deze coole frictie boormachine is een geweldig cadeau voor kinderen die geïnteresseerd zijn in klussen en gereedschap. Het speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Kortom, met deze frictie boormachine kunnen kinderen niet vroeg genoeg beginnen met klussen. Bestel deze leuke en educatieve speelgoedboormachine vandaag nog en laat jouw kinderen spelenderwijs kennismaken met de wereld van klussen en gereedschap!

Afmetingen: 13 x 17 x 4 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 5 jaar
Afmetingen
13 x 17 x 4 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Blauw
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719202834437

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst