Robot Wit 24 Cm
Robot Wit 24 Cm

Robot Wit 24 Cm

16 op voorraad
Base Toys
BK2092
€ 11,95

  • Bekijk meer van Robot
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak kennis met de nieuwe generatie robots - de Super Intellectuele Robot! Deze unieke robot is niet alleen leuk om mee te spelen, maar hij biedt ook educatieve voordelen en stimuleert de ontwikkeling van je kind. Met zijn vermogen om te rijden, zijn armen te bewegen en overal lichtjes te hebben, biedt deze robot eindeloos plezier en entertainment voor zowel kinderen als volwassenen.

De Super Intellectuele Robot is ontworpen met de nieuwste technologie, waardoor hij super slim en interactief is. Hij kan leren praten en reageert op geluiden en bewegingen. Dit maakt hem de perfecte speelkameraad voor kinderen die zich graag willen ontwikkelen en leren terwijl ze spelen.

Deze robot is niet alleen educatief en slim, maar ook nog eens super cool! Met zijn oplichtende lichtjes en futuristische design zal hij de aandacht van iedereen trekken. De robot wordt geleverd zonder batterijen, maar kan eenvoudig worden aangesloten op elke standaard batterij voor urenlang speelplezier.

Of je nu een cadeau zoekt voor een verjaardag, Kerstmis of gewoon zomaar, deze Super Intellectuele Robot is het perfecte cadeau voor kinderen die van robots en technologie houden. Met zijn vermogen om te rijden, zijn armen te bewegen en overal lichtjes te hebben, biedt deze robot eindeloos plezier en entertainment. Bestel vandaag nog en maak deze robot jouw nieuwe beste vriend!

Afmetingen: hoogte24 cm
Batterijen nodig: ja, 3x AA

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 6 jaar
Afmetingen
hoogte24 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Robot
Batterij
Ja, 3x AA
EAN code:
8719987279553
16 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst