• -10%
Mini Eenhoorns en Pegasus
Mini Eenhoorns en Pegasus
Mini Eenhoorns en Pegasus
Mini Eenhoorns en Pegasus
Mini Eenhoorns en Pegasus

Mini Eenhoorns en Pegasus

49 op voorraad
LG-Imports
LG1342
€ 5,36 € 5,95 -10%

  • Bekijk meer van Eenhoorn
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Betreed een betoverende wereld van magie en fantasie met de Mini Eenhoorns en Pegasus set van Speelgoedfamilie! Ben je op zoek naar schattige en charmante speelgoedfiguren die de verbeelding van kinderen tot leven brengen? Dan is deze set van 12 stuks Mini Eenhoorns en Pegasus de perfecte keuze.

Laat de fantasie van kinderen de vrije loop met deze betoverende set. Met de prachtige eenhoorns en de majestueuze Pegasussen in elke set, biedt dit speelgoed niet alleen urenlang speelplezier, maar stimuleert het ook de creativiteit en verbeelding van kinderen. De gedetailleerde ontwerpen en levendige kleuren van de figuren zorgen ervoor dat kinderen zich echt kunnen onderdompelen in hun eigen fantasiewereld.

De Mini Eenhoorns en Pegasus set is perfect om te spelen, te verzamelen en te delen. Kinderen kunnen hun eigen verhalen en avonturen bedenken terwijl ze met deze charmante figuren spelen. Of het nu gaat om een magische eenhoorn die door een sprookjesbos galoppeert of een elegante Pegasus die door de wolken vliegt, deze set brengt een wereld vol verbeelding binnen handbereik.

Deze set is ook ideaal als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als traktatie in een restaurant. De Mini Eenhoorns en Pegasus zijn draagbaar en passen gemakkelijk in zakken en tasjes, waardoor ze ideaal zijn om mee te nemen voor onderweg avonturen.

Met de Mini Eenhoorns en Pegasus set haal je een stukje magie en fantasie in huis. Deze set biedt niet alleen eindeloos speelplezier, maar ook de kans om kinderen te inspireren en hun verbeelding te laten bloeien. Bestel vandaag nog deze prachtige set van 12 stuks en laat de magie tot leven komen in de handen van jouw kinderen!

Afmetingen: lengte tussen 6-7cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte tussen 6-7cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Eenhoorn
EAN code:
5413247013422
49 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst