Boerderijdieren 6 Stuks
Boerderijdieren 6 Stuks

Boerderijdieren 6 Stuks

Niet op voorraad
John Toy
JT26779
€ 4,95

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Boerderij
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Breng de magie van de boerderij naar je eigen huis met deze speelset van een mini-boerderij! Met zes vrolijke boerderijfiguren kun je je eigen boerderijavonturen beleven en urenlang speelplezier hebben.

Deze speelset bevat verschillende boerderijdieren, waaronder een paard, koe, kalf, schaap, ezel en varken. Elk dier heeft zijn eigen unieke uitstraling en afmetingen, variërend van 6 tot 12 cm. Met zulke diverse groottes kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en creatieve verhalen bedenken.

Deze boerderijfiguren zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en veilig is voor kinderen. Ze zijn zorgvuldig ontworpen met oog voor detail, zodat ze er realistisch en levendig uitzien. Kinderen kunnen de dieren verzorgen, voeren, in de stal zetten of ze laten grazen op de boerderij.

Met deze mini-boerderijset kunnen kinderen belangrijke vaardigheden ontwikkelen tijdens het spelen. Ze leren over dieren, boerderijleven, rollenspel en sociale interactie. Het stimuleert ook de fijne motoriek en hand-oogcoördinatie terwijl ze de dieren oppakken, neerzetten en ermee spelen.

Deze speelset is geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Of het nu gaat om een boerderijthema-feestje, een educatieve activiteit of gewoon een leuk speelmoment, deze mini-boerderijfiguren zijn een geweldige aanvulling op de speelgoedcollectie van elk kind.

Bestel vandaag nog je eigen mini-boerderij speelset en ervaar de vreugde van de boerderij in je eigen huis. Beleef avonturen, verzorg de dieren en geniet van eindeloos speelplezier met deze schattige en levendige boerderijfiguren.

Afmetingen: 6 tot 12cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
6 tot 12cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dieren
EAN code:
8711866267798

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst