Geweren en Pistolen

Op zoek naar een speelgoed pistool voor jouw themafeestje, carnavalsoutfit of om er gewoon mee te spelen? Speelgoedfamilie heeft een grote selectie van nep pistolen in diverse soorten en maten. Onze speelgoed geweren zijn perfect voor kostuums als politie, piraten, het leger, cowboys, maffia en jagers.
Onze speelgoed pistolen zijn niet te realistisch, dus je hoeft je geen zorgen te maken over problemen met justitie. Sommige van onze nep pistolen hebben zelfs geluid en licht-effecten voor nog meer plezier. Enkele van onze speelgoed pistolen zijn ook verkrijgbaar als set, inclusief bijvoorbeeld een holster, badge en sporen. Voor de kleinere speelgoed pistolen hebben we ook holsters beschikbaar, zodat je kunt dragen als een echte held!
Bij Speelgoedfamilie, we hebben ook een selectie van grote machinegeweren voor degenen die op zoek zijn naar een echt stoer speelgoed pistool. Onze speelgoed geweren zijn veilig en geschikt voor kinderen, dus je kunt er zeker van zijn dat ze veilig zijn voor jouw kinderen om te spelen. Of je nu een cowboy, politieagent of iets anders wilt worden, wij hebben het perfecte speelgoed pistool voor jou! Bezoek onze webshop en bekijk ons aanbod voor jouw volgende themafeest of carnaval!

Filteren op

Leeftijd
Kleur
Materiaal
Prijs
Merk
meer... minder
Filter
1-28 van 28 product(en)
Product toegevoegd aan verlanglijst