Alleen online Poppenwagen hout groot wit-roze
Poppenwagen hout groot wit-roze

Poppenwagen hout groot wit-roze

Gratis verzending Pallas Pallas

PW2363

Nieuw

  • Vandaag besteld,
    vrijdag in huis
  • Leverbaar4 op voorraad
We verwachten grote drukte tijdens de feestdagen. Voorkom vertraging van je bestelling en bestel op tijd. Voor meer informatie neem contact op met de klantenservice

€ 69,95

Klantenservicevia Facebook bereikbaar

Productbeschrijving

Mooie houten poppenwagen in een speelse wit-roze uitvoering. De poppenwagen is zeer stevig en stabiel en de duwstang kan tot 3 hoogtes versteld worden. De buitenkant van de wielen zijn van rubber, waardoor deze geruisloos door uw huis rijdt. De poppenwagen wordt geleverd exclusief dekje.

De poppenwagen is heel stevig en daarom perfect om achter te leren lopen en omdat de duwstang kan worden verhoogd is deze poppenwagen ook voor latere leeftijd erg leuk.

  • Afmeting: 55cm x 37cm x 59cm.
  • De duwstang kan worden versteld van 58cm tot 64cm
  • Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

De gebruikte coating voldoet aan de strengste Europese eisen en wordt geautomatiseerd aangebracht waardoor kwaliteit gewaarborgd is.

Pallas levert de poppenwagens over de gehele wereld en doet dit op basis van een uitstekende prijs-kwaliteits verhouding.
De poppenwagens van Pallas zijn veelal bedoeld voor kinderen vanaf 3 jaar, maar kunnen al vanaf het eerste levensjaar veilig gebruikt worden. De gebruikte materialen zijn allen gecertificeerd. Poppenwagens van Pallas helpen het kind bij de ontwikkeling van de totale motoriek, het vinden van hun balans en de algehele fysieke gesteldheid.
Naast het feit dat deze poppenwagens gewoon leuk zijn en veel speelwaarde bezitten, worden dit soort loop- en duwwagens aanbevolen als preventief hulpmiddel bij kinderen met een verminderde fysieke coördinatie.

Kenmerken

LeeftijdVanaf 2 jaar
DoelgroepMeisjes
KleurRoze
MateriaalHout
MontageNee
EAN code:8718868849151
MerkPallas
Sluiten

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Meer informatie.