• -25%
Handpop Pluche Kikker
Handpop Pluche Kikker

Handpop Pluche Kikker

29 op voorraad
Base Toys
BK2720
€ 5,21 € 6,95 -25%

  • Bekijk meer van Kikkers
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een leuke handpop om je poppenkast personeel aan te vullen? Dan is deze schattige kikkerhandpop misschien wel de perfecte keuze! Met deze handpop kun je allerlei bijzondere verhalen uitspelen en je eigen creatieve voorstellingen bedenken.

De kikkerhandpop is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die zich willen ontspannen en creatief willen zijn. Door middel van poppenspel kunnen kinderen hun verbeeldingskracht ontwikkelen en leren omgaan met emoties en sociale situaties.

De kikkerhandpop heeft een zachte, pluche buitenkant en is gemakkelijk te bespelen. Door middel van de opening aan de onderkant kun je de handpop eenvoudig bewegen en tot leven brengen. De kikkerhandpop is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en is perfect voor gebruik in poppenkastvoorstellingen, verhalen vertellen of rollenspel.

Naast de kikkerhandpop hebben we nog vele andere handpoppen beschikbaar, waarmee je jouw poppenkast personeel nog verder kunt uitbreiden. Of je nu op zoek bent naar dieren, sprookjesfiguren of fantasiefiguren, we hebben voor ieder wat wils.

Kortom, deze schattige kikkerhandpop is een leuke en creatieve manier om je poppenkast personeel uit te breiden en bijzondere verhalen uit te spelen. Bestel hem nu en beleef urenlang plezier met het bedenken van je eigen poppenkastvoorstellingen!

Afmetingen: 27(lengte) x 22cm (breedte armen)

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
27(lengte) x 22cm (breedte armen)
Materiaal
Textiel
Kleur
Groen
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8720573262385
29 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst