• Alleen online
Goki Handpop Dier Vos
Goki Handpop Dier Vos

Goki Handpop Dier Vos

Niet op voorraad
Goki
5299479B
€ 9,99

Meer uit de serie


  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak kennis met de schattige pluchen handpop in de vorm van een beer! Deze zachte en knuffelbare handpop is een geweldige metgezel voor creatief spelen en het stimuleren van de verbeelding van je kind.

De pluchen beerhandpop is gemaakt van hoogwaardig pluche materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt. Met zijn lieve gezichtsuitdrukking en vriendelijke ogen is hij onweerstaanbaar voor kinderen. De handpop is ontworpen om gemakkelijk op je hand te passen en je kunt zijn bewegingen en expressies tot leven brengen door zijn mond en poten te bewegen.

Deze handpop is niet alleen leuk om mee te spelen, maar het biedt ook educatieve voordelen. Kinderen kunnen hun verbeelding de vrije loop laten en creatieve verhalen bedenken terwijl ze met de beerhandpop spelen. Het stimuleert ook de taalontwikkeling en communicatieve vaardigheden, omdat kinderen dialogen en interacties kunnen nabootsen met hun nieuwe pluchen vriend.

De pluchen handpop in de vorm van een beer is ook ideaal voor rollenspellen en het ontwikkelen van sociale vaardigheden. Kinderen kunnen de handpop gebruiken om situaties na te bootsen, zoals het verzorgen van een knuffelbeer of het spelen van een scène uit hun favoriete verhaal. Dit bevordert empathie, samenwerking en creatief denken.

Of het nu gaat om een verjaardagscadeau, een verrassing voor een speciale gelegenheid of gewoon een nieuwe toevoeging aan de speelgoedcollectie, de pluchen handpop in de vorm van een beer zal zeker een glimlach op het gezicht van je kind toveren. Bestel vandaag nog en geef je kind een knuffelvriend waar ze dol op zullen zijn!

Afmeting: lengte handdier 28 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
lengte 28cm
Materiaal
Pluche
Kleur
Bruin
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
4013594518031

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst