Baby Rose Zachte Pop Roze 40cm
Baby Rose Zachte Pop Roze 40cm
Baby Rose Zachte Pop Roze 40cm
Baby Rose Zachte Pop Roze 40cm

Baby Rose Zachte Pop Roze 40cm

Niet op voorraad
Baby Rose
JT27665
€ 6,95


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Welkom bij onze uitgebreide beschrijving van de schattige pop van het merk Baby Rose! Deze betoverende pop is een absolute favoriet onder kinderen vanwege haar lieflijke uitstraling en zachte textuur. Met een hoogte van 40 cm is ze perfect om mee te knuffelen en overal mee naartoe te nemen.

Wat deze pop zo bijzonder maakt, is dat ze verkrijgbaar is in verschillende uitvoeringen. Elke keer dat je een pop bestelt, wordt er willekeurig een uitvoering gekozen, waardoor het altijd een verrassing is welke schattige variant je zult ontvangen. Dit element van spanning en verrassing maakt het extra leuk voor kinderen en voegt een speels tintje toe aan hun speelervaring.

De Baby Rose-pop is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een ongelooflijk zachte aanraking. Kinderen zullen genieten van het gevoel van tederheid en comfort wanneer ze deze pop knuffelen. Het zachte materiaal maakt haar ook ideaal om mee te slapen, zodat kinderen zich veilig en geborgen voelen tijdens hun dutjes of 's nachts.

Naast haar knuffelbaarheid heeft de Baby Rose-pop een tijdloos ontwerp dat zowel klassiek als eigentijds is. Ze draagt een schattig outfit dat past bij haar vriendelijke uitstraling. Dit maakt haar een geweldig cadeau voor verjaardagen, speciale gelegenheden of zomaar als verrassing.

Als je op zoek bent naar een schattige, knuffelbare en zachte pop, dan is de Baby Rose-pop de perfecte keuze. Met haar 40 cm hoogte en willekeurig geleverde uitvoeringen zal ze zeker een glimlach toveren op het gezicht van elk kind. Haal vandaag nog je eigen Baby Rose-pop in huis en zie hoe je kinderen genieten van deze onweerstaanbare metgezel!

Afmetingen: 40 x 23 x 10cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 1 jaar
Afmetingen
40 x 23 x 10cm
Materiaal
Polyester
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8711866276653

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst