• -30%
Baby Rose Pop 30cm in Draagtas
Baby Rose Pop 30cm in Draagtas

Baby Rose Pop 30cm in Draagtas

15 op voorraad
Baby Rose
JT27657
€ 8,37 € 11,95 -30%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak kennis met de perfecte pop die je allerbeste vriendinnetje wil worden! Deze lieve pop is gekleed in een schattige outfit en is klaar om samen met jou de wereld te ontdekken. Of het nu tijd is om te spelen, te knuffelen of te slapen, deze pop staat altijd voor je klaar.

Met haar comfortabele slaapzakje kan de pop heerlijk wegdromen en tot rust komen. Leg haar zachtjes neer en zorg ervoor dat ze een goede nachtrust krijgt. Het slaapzakje is perfect ontworpen om haar warm en gezellig te houden tijdens haar dutjes.

Dankzij de prachtige roze rugzak kun je deze pop overal mee naartoe nemen. Of je nu naar de speeltuin gaat, op bezoek bij vrienden of zelfs op reis, je beste vriendinnetje kan altijd met je meegaan. De rugzak is speciaal ontworpen om de pop veilig en comfortabel te dragen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken tijdens jullie avonturen.

Deze pop is niet zomaar een speelgoed, maar een metgezel die je troost biedt, je verbeelding stimuleert en je helpt om belangrijke sociale vaardigheden te ontwikkelen. Door met de pop te spelen, leren kinderen over empathie, verzorging en vriendschap.

Deze pop is een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, feestdagen of speciale gelegenheden. Het is een blijvende herinnering aan vriendschap en avontuur. Met deze pop kunnen kinderen hun creativiteit uiten, rollenspellen spelen en waardevolle herinneringen creëren.

Laat deze pop jouw allerbeste vriendinnetje worden en beleef samen de leukste avonturen. Bestel nu en ontdek de magie van vriendschap met deze schattige pop, haar slaapzakje en de mooie roze rugzak.

Afmetingen: 18 x 8 x 30cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
18 x 8 x 30cm
Materiaal
Polyester
Kleur
Roze
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8711866276578
15 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst