Baby Rose Poppen Fietsstoeltje
Baby Rose Poppen Fietsstoeltje
Baby Rose Poppen Fietsstoeltje
Baby Rose Poppen Fietsstoeltje

Baby Rose Poppen Fietsstoeltje

10 op voorraad
Baby Rose
JT27614
€ 5,95

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Geniet van een onvergetelijke fietstocht met je favoriete pop dankzij dit schattige roze poppenfietsstoeltje. Met dit stoeltje kunnen jij en je pop samen de wereld verkennen en avonturen beleven. Het is de perfecte accessoire om je pop overal mee naartoe te nemen terwijl je geniet van een gezellige rit op je fiets.

Het poppenfietsstoeltje is eenvoudig te bevestigen aan het stuur van je fiets met behulp van het meegeleverde bevestigingsmateriaal. Met een paar simpele stappen kun je het stoeltje veilig en stevig vastmaken, zodat je je geen zorgen hoeft te maken tijdens je fietstocht.

Het stoeltje is gemaakt van duurzaam kunststof, wat ervoor zorgt dat het lang meegaat en bestand is tegen de avonturen die jij en je pop zullen beleven. Het is ontworpen met comfort en veiligheid in gedachten, met een stevige constructie en een ergonomisch ontwerp dat je pop goed ondersteunt.

Dankzij de universele pasvorm past het poppenfietsstoeltje op de meeste kinderfietsen, waardoor het geschikt is voor verschillende modellen en maten. Of je nu een meisjesfiets, een stoere jongensfiets of een kleurrijke kinderfiets hebt, dit stoeltje is de perfecte aanvulling.

Breng je pop mee op avontuur, ontdek nieuwe plekken en geniet van de gezellige fietstochten samen. Dit poppenfietsstoeltje zorgt voor eindeloos speelplezier en stimuleert de verbeelding van kinderen. Het is ook een geweldige manier om buitenspelen te bevorderen en actief te blijven.

Kies voor kwaliteit, stijl en plezier met het roze poppenfietsstoeltje. Bestel vandaag nog en maak je klaar voor geweldige avonturen op de fiets met je pop aan je zijde.

Afmeting artikel: 46 x 28 x 13 cm, geschikt voor poppen tot 40 cm
Afmeting verpakking: 46,5 x 28,5 x 13,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
46 x 28 x 13 cm, geschikt voor poppen tot 40 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Roze
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8711866276141
10 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst