Baby Rose Luier Draagtas met Accessoires
Baby Rose Luier Draagtas met Accessoires
Baby Rose Luier Draagtas met Accessoires

Baby Rose Luier Draagtas met Accessoires

13 op voorraad
Baby Rose
JT27666
€ 9,95

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak je poppenspel compleet met de Baby Rose luiertas met accessoires! Deze set bevat alles wat je nodig hebt om voor je poppen te zorgen en eindeloos speelplezier te beleven. Met de luiertas, kam, spiegel, flesje en luier heb je alles bij de hand om je poppen te verzorgen als een echte poppenouder.

De luiertas is speciaal ontworpen voor jonge poppenouders en heeft een schattig Baby Rose thema. De tas is groot genoeg om al je accessoires in op te bergen en gemakkelijk mee te nemen. Zo kun je overal voor je poppen zorgen, of het nu thuis is, bij vrienden of op avontuur in het park.

De kam en spiegel zijn perfect om het haar van je poppen te stylen. Geef ze een nieuwe look en maak ze helemaal klaar voor een dag vol plezier. Het flesje en de luier helpen je poppen comfortabel en tevreden te houden. Voed je poppen met het flesje en verschoon ze met de zachte luier.

Deze accessoires zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die veilig zijn voor kinderen. Ze zijn duurzaam en gaan lang mee, zodat je keer op keer kunt genieten van je poppenverzorgingsrituelen.

De Baby Rose luiertas met accessoires is geschikt voor alle poppenliefhebbers. Het stimuleert de verbeelding, sociale interactie en verzorgende vaardigheden. Kinderen kunnen leren over verantwoordelijkheid en zorgzaamheid terwijl ze spelen.

Voeg de Baby Rose luiertas met accessoires toe aan je poppencollectie en beleef magische momenten van verzorging en plezier. Bestel nu en geniet van urenlang speelplezier met je poppen!

Afmeting: 28,5 x 21,5 x 5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
28,5 x 21,5 x 5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Roze
EAN code:
8711866276660
13 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst