Goki Muziekdoos Ballerina
Goki Muziekdoos Ballerina
Goki Muziekdoos Ballerina

Goki Muziekdoos Ballerina

3 op voorraad
Goki
GK15562
€ 24,95

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek de betoverende wereld van de muziek en dans met de Muziekdoos Ballerina van Goki. Deze prachtige muziekdoos is niet alleen een opbergdoos voor al je kostbare schatten, maar ook een magische beleving op zich.

Zodra je de muziekdoos opent, begint de betovering. De melodie van het beroemde stuk "Het Zwanenmeer" vult de kamer en het kleine danseresje in de doos begint te bewegen op het ritme van de muziek. Haar gracieuze dans en elegante houding nemen je mee naar een wereld vol schoonheid en harmonie.

De Muziekdoos Ballerina is niet alleen een lust voor het oor en het oog, maar ook een praktische oplossing om al je waardevolle spullen te bewaren. Het doosje is ruim genoeg om al je schatten veilig te bewaren, van sieraden en kleine accessoires tot geheime notities en dierbare aandenkens. Met deze muziekdoos heb je niet alleen een prachtig stukje muziek en dans in handen, maar ook een functionele en stijlvolle opbergoplossing.

De Muziekdoos Ballerina van Goki is een perfect cadeau voor jonge dansliefhebbers, muziekliefhebbers en iedereen die houdt van betoverende melodieën en elegante bewegingen. Het is een tijdloos stuk dat generaties lang gekoesterd kan worden en de schoonheid van de kunst van ballet en muziek kan doorgeven.

Dompel jezelf onder in de wereld van de dansende ballerina en laat de muziek en beweging je hart veroveren. Met de Muziekdoos Ballerina van Goki breng je niet alleen prachtige melodieën in huis, maar ook een stukje magie en verwondering. Bewaar je schatten in stijl en laat je betoveren door de dansende ballerina op de muziek van "Het Zwanenmeer".

Afmetingen: 18 x 11,4 x 9,8cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
18 x 11,4 x 9,8cm
Materiaal
Karton
Kleur
Roze
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
4013594155625
3 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst