• Alleen online
  • -10%
Echo Microfoon Roze
Echo Microfoon Roze
Echo Microfoon Roze

Echo Microfoon Roze

Niet op voorraad
LG-Imports
LG9075
€ 1,31 € 1,45 -10%


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een leuke en originele microfoon om mee te spelen, dan is deze echo microfoon iets voor jou! Met deze microfoon kun je je stemgeluid op een leuke en interactieve manier ontdekken. Maak een geluid en hoor het echoënd weer terug - een geweldige manier om je stem te ontdekken en te experimenteren met geluid.

Deze echo microfoon is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een goede kwaliteit geluid. De microfoon heeft een ingebouwde speaker en is eenvoudig te gebruiken. Het ontwerp is speels en aantrekkelijk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die van muziek en geluid houden.

De prijs van deze echo microfoon is per stuk en de kleur wordt willekeurig geleverd. Het kan dus een leuke verrassing zijn welke kleur je ontvangt. 

Deze echo microfoon is niet alleen leuk om thuis mee te spelen, maar kan ook gebruikt worden op school of tijdens feestjes. Het is een geweldige manier om kinderen te stimuleren om te spelen en creatief te zijn met geluid. Ook kan het gebruikt worden als educatief hulpmiddel om de akoestiek en echo-effecten te onderzoeken.

Al met al is deze echo microfoon een uniek en speels speelgoed dat de verbeelding van kinderen stimuleert en een geweldig cadeau is voor iedereen die van muziek en geluid houdt. Bestel hem nu en ontdek de wereld van geluid en echo!

Afmeting: lengte 15cm, diameter 5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 15cm, diameter 5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247090751

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst