PlayMais Kaarten Versieren Vormen &...
PlayMais Kaarten Versieren Vormen & Kleuren 24st.

PlayMais Kaarten Versieren Vormen & Kleuren 24st.

63 op voorraad
PlayMais
3610551
€ 6,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met deze 24 gekleurde kaarten maak je spelenderwijs kennis met kleuren en vormen. De kaarten zijn speciaal ontworpen om beplakt te worden met PlayMais, wat de perfecte manier is om kinderen te helpen bij het leren en het stimuleren van hun fijne motoriek. Het enige wat je nodig hebt om de PlayMais op de kaarten te plakken, is een beetje water.

Elke kaart heeft een uniek en uitdagend ontwerp, waar kinderen hun creativiteit en verbeeldingskracht kunnen laten gaan. Van dieren en voertuigen tot objecten en landschappen, er is voor elk wat wils. Het beplakken van de kaarten met PlayMais helpt kinderen bij het ontwikkelen van hun fijne motoriek en hand-oog coördinatie, terwijl ze ook leren over kleuren en vormen

PlayMais is niet inbegrepen bij de set kaarten, dus je kunt je eigen voorraad aanschaffen en experimenteren met verschillende kleuren en texturen. Het is een leuke activiteit om samen te doen met vriendjes en vriendinnetjes of om opa's en oma's te verrassen met een persoonlijk cadeau.

In plaats van het bekijken van schermen, biedt deze set een uitstekende manier om kinderen in contact te brengen met een fysiek product en hen aan te moedigen om met hun handen te werken en te experimenteren. Laat de verbeeldingskracht van kinderen de vrije loop en koop deze set kaarten vandaag nog!

Afmeting: 24 x 14 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
24 x 14 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Wit
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
4041077002227
63 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst