PlayMais Kaarten Versieren 24st.
PlayMais Kaarten Versieren 24st.

PlayMais Kaarten Versieren 24st.

191 op voorraad
PlayMais
3610550
€ 6,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met deze unieke set kaarten kun je nu eenvoudig en leerzame 2D-modellen maken met PlayMais. Deze set bevat 24 kaarten met verschillende leuke en educatieve afbeeldingen, waarmee je de mogelijkheid hebt om de creativiteit en de verbeeldingskracht van kinderen aan te spreken. De kaarten zijn zwart/wit en bieden een uitdagende uitgangspositie voor kinderen om op te bouwen en te personaliseren.

Het maken van deze modellen is super eenvoudig. Je hebt alleen een beetje water nodig om de PlayMais op de kaart te plakken, en daarna is het aan jou om de kleurrijke en textuurrijke PlayMais-stukjes te gebruiken om de afbeelding tot leven te brengen. PlayMais is niet inbegrepen bij de set kaarten, dus je kunt je eigen voorraad aanschaffen en experimenteren met verschillende kleuren en texturen.

Naast het feit dat deze set educatief is, is het ook een geweldige manier om kinderen te betrekken bij een creatieve activiteit en hen aan te moedigen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Het is ook een leuke manier om tijd door te brengen met vriendjes of vriendinnetjes, of om opa's of oma's te verrassen met een persoonlijk cadeau.

In plaats van op een scherm te staren, biedt deze set een uitstekende manier om kinderen in contact te brengen met een fysiek product en hen aan te moedigen om met hun handen te werken en te experimenteren. Laat de verbeeldingskracht van kinderen de vrije loop en koop deze set kaarten vandaag nog!

Afmeting: 15 x 11 x 1 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
15 x 11 x 1 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Wit
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
4041077002005
191 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst