• Alleen online
Goki Fruit en groenten in krat
Goki Fruit en groenten in krat

Goki Fruit en groenten in krat

34 op voorraad
Goki
5299722
€ 14,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek de heerlijke wereld van gezond eten en fantasierijk spel met dit houten speelgoedkistje vol fruit en groenten! Met 10 verschillende stukken, waaronder een kleurrijke wortel en een exotische ananas, biedt dit speelgoedkistje eindeloze mogelijkheden voor creatief spel en leerzame avonturen.

Dit 10-delige houten speelgoedkistje zit boordevol kleurrijke groenten en fruit, die met de hand zijn geschilderd om er zo realistisch mogelijk uit te zien. Kinderen kunnen genieten van het verkennen en benoemen van verschillende soorten groenten en fruit, terwijl ze hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen boodschappenwinkel of keukenscenario's creëren.

Het houten kistje is stevig en duurzaam, waardoor het perfect is voor dagelijks speelplezier. Het is gemaakt van hoogwaardig hout en afgewerkt met niet-giftige verf, waardoor het veilig is voor kinderen om mee te spelen. 

Dit speelgoedkistje is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Het stimuleert de fijne motoriek, hand-oog coördinatie en de ontwikkeling van sociale vaardigheden. Kinderen kunnen hun verbeelding gebruiken om winkeltje te spelen, rollenspellen te creëren en hun communicatieve vaardigheden te verbeteren.

Dit houten speelgoedkistje met fruit en groenten is een geweldig cadeau voor kinderen die graag koken, winkeltje spelen of geïnteresseerd zijn in gezond eten. Het is geschikt voor zowel jongens als meisjes en is ideaal voor thuis, op school of in de kinderopvang.

Stimuleer het gezonde eten en de creativiteit van je kind met dit 10-delige houten speelgoedkistje vol fruit en groenten. Bestel vandaag nog en laat je kinderen genieten van urenlang speelplezier en leerzame avonturen!


Afmetingen: Krat 13,6 x 10,6 x 6,8 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
Krat 13,6 x 10,6 x 6,8 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
4013594516587
34 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst