Aquarelverfset
Aquarelverfset
Aquarelverfset

Aquarelverfset

41 op voorraad
Artist
BK1948
€ 6,95

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een complete en hoogwaardige aquarelverfset? Dan is de Aquarelverfset met 18 kleuren in een kunststof opbergdoos de ideale keuze voor jou. Deze set bevat alles wat je nodig hebt om prachtige aquarelschilderijen te maken.

De set bestaat uit 18 kleuren aquarelverf die zijn samengesteld met hoogwaardige pigmenten. Deze pigmenten zorgen voor heldere en levendige kleuren die lang meegaan. Daarnaast wordt de set geleverd in een handige kunststof opbergdoos die ervoor zorgt dat de verf veilig en georganiseerd blijft.

Bij de set worden ook twee brushpennen geleverd. Deze pennen hebben flexibel haar en zijn te vullen met water, waardoor je gemakkelijk kunt schilderen zonder dat je extra water nodig hebt. Hierdoor kun je snel en gemakkelijk kleuren mengen en de juiste nuances aanbrengen in je schilderij.

Tot slot worden er ook nog twee sponsjes meegeleverd die je kunt gebruiken om verschillende effecten te creëren in je schilderij. Hiermee kun je bijvoorbeeld prachtige luchten en wolken maken.

De Aquarelverfset met 18 kleuren in een kunststof opbergdoos is een uitstekende keuze voor zowel beginners als ervaren schilders. De set is betaalbaar en van hoogwaardige kwaliteit. Bestel vandaag nog en ervaar zelf hoe gemakkelijk het is om prachtige aquarelschilderijen te maken met deze complete set.

Afmeting verpakking: 11,5 x 18,4 x 2,9cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
11,5 x 18,4 x 2,9cm
Materiaal
Verf
Kleur
Multi
EAN code:
8719987280870
41 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst